Ski-matkat

TSG-Sport tarjoaa matkoja Euroopan Alpeille sekä Pohjois-Amerikan laskettelukeskuksiin. Matkojen toteutuksesta vastaa Suomen laskettelumaajoukkueen yhteistyökumppani Ski-Holidays, tarkemmat tiedot löydät www.skiholidays.fi-sivuilla.

Italia

Erittäin laaja hissijärjestelmä Dolomiiteilla tarjoaa paljon rinnekilometrejä ja nautinnollisia laskuja. Täällä on paljon pitkiä ja leveitä rinteitä, mutta myös mielenkiintoisia vaativampia haasteita. Peräti 90% Superskirama -alueen rinteistä on lumetusjärjestelmän piirissä, mikä varmistaa olosuhteet vähälumisinakin talvina. Pohjois-Italian laskettelusesonki kestää joulukuusta maaliskuuhun. Pohjois-Italian Dolomiiteilla on laaja hiihtoalue, jonka korkein kohta vie laskijat peräti 3000 metrin korkeuteen meren pinnasta. Italialaisia ski-keskuksia yhdistää hyvinhoidetut rinteet, herkullinen italialainen ruoka ja mukava italialainen tunnelma.

Itävalta

Itävalta on Euroopan suosituimpia talviurheilukohteita. Vuoristoisen maan kansallisurheilua ovat tietenkin laskettelu ja hiihto, joten ei ole ihme, että maan hiihtokeskukset ovat maailman ykkösluokkaa. Itävalta antaa laskettelulle täydelliset puitteet – vuorenrinteillä on lunta lähes ympäri vuoden, alppikylissä on autenttinen tunnelma ja after ski-tarjonta on Euroopan parasta. Laskettelun lisäksi monista hiihtokeskuksista löytyy myös muuta tekemistä: lähde hiihtämään, pelaamaan curlingia tai kesäisin vaikkapa vaeltamaan. Itävalta onkin täydellinen valinta tekemisentäytteiselle lomalle! Lähde nauttimaan lomapäivistäsi esimerkiksi Innsbruckin, Saalbachin tai Bad Gasteinin rinteille.

Pohjois-Amerikka

Kanadasta ja Yhdysvalloista löytyy rinteitä niin aloittelijoille kuin kokeneille laskijoille. Lähde tutustumaan Pohjois-Amerikan laskettelutarjontaan – löydät varmasti itsellesi sopivan lomakohteen!

 

Kanadan ylpeys, Whistler-Blackcomb, on Pohjois-Amerikan suurin laskettelukohde. Monipuolinen laskettelualue tunnetaan varmalumisena kohteena. Hiihtokeskuksessa on yli 200 rinnettä, joten tekeminen ei varmasti lopu kesken!

 

Coloradon vuoristomaisemissa sijaitseva Vail on tyylikäs kopio Keski-Euroopan laskettelukohteista. Vailin rinteet sopivat erityisesti keskitasoisille laskijoille. Laskettelukohde sijaitsee helpon ajomatkan päässä Denveristä.

Ranska

Nykyaikaiset tuolihissit ja lukuisat hiihtoalueet - Ranska on maailman suurin hiihtokeskus. Ranskan Alppien puuterinvalkoiset rinteet houkuttelevat niin ensikertalaisia kuin kokeneempiakin laskijoita. Maailman hienoimpiin lukeutuvia hiihtokeskuksia ovat mm. Chamonix, Megève, Les Saisie, Les Menuires ja Courchevel. Fantastisten laskettelumahdollisuuksien lisäksi hiihtokeskuksissa voit myös maastohiihtää, kelkkailla, vuorikiipeillä, luistella ja paljon muuta, nauttien samalla upeista Alppimaisemista. Luonnollisesti Ranskassa ollessa hyvä ruoka ja juoma kuuluvat asiaan. 

Sveitsi

Sveitsissä sijaitsee useita huippuluokan hiihtokeskuksia kaiken tasoisille laskijoille. Tunnetuimpia ovat Zermatt, Verbier, Engelberg ja St. Moritz. Näiden rinteillä ja after-ski -paikoissa viihtyvät myös monet kuuluisuudet. Sveitsin hiihtokeskusten hintataso on muuta Eurooppaa korkeampi, mutta laadultaan aivan omaa luokkaansa. Koe Euroopan korkeimmat laskettelurinteet, unohtumattomat offarit, varmat puuterilumet ja eloisa after ski -elämä. Sveitsissä koet loputonta rinneriemua!

Kohteet

Laskettelumatkoja yli 16 alppikohteeseen. Valikoidut laskettelukeskukset listattuna, kaikki kohteemme löydät www.ski-holidays.fi/kohteet -sivuilla.

Madonna

Upeat rinteen ja mukavaa italialaista tunnelmaa. Kaiken jo nähneiden suosikki!

Kyläkorkeus: 1550 m Korkein hiihtoalue: 3000 m
Suurin korkeusero: 1200 m Rinnekilometrejä: 380 km

Innsbruck

9 hiihtoaluetta kaiken tasoisille. Skimbausta ja kulttuuria Alppien pääkaupungissa.

Kyläkorkeus: 574 m Korkein hiihtoalue: 3200 m
Suurin korkeusero: 1640 m Rinnekilometrejä: 300 km

Sölden

Lajaa rinnevalikoima, vaativia offareita ja vauhdikas after-ski elämä!

Kyläkorkeus: 1368 m Korkein hiihtoalue: 3250 m
Suurin korkeusero: 1950 m Rinnekilometrejä: 148 km

Zermatt

Idyllinen vuoristokylä, jossa lasketaan Euroopan korkeimmalla. Alppihiihtäjän Must-kohde!

Kyläkorkeus: 1620 m Korkein hiihtoalue: 3899 m
Suurin korkeusero: 2279 m Rinnekilometrejä: 360 km

Vail

Yhdysvaltojen suurin yksittäinen hiihtoalue - luksusta Eurooppalaisittain!

Kyläkorkeus: 2500 m Korkein hiihtoalue: 3526 m
Suurin korkeusero: 1051 m Rinnekilometrejä: 193 km

Megeve

Alppien St. Tropezissa koet upeat rinteet, laatua ja luksusta, rennon riehakas after ski ja ranskalaista charmia. 

Kyläkorkeus: 1113 m Korkein hiihtoalue: 2350 m
Suurin korkeusero: 1237 m Rinnekilometrejä: 450 km

Matkustusinfo

TSG-Sport tarjoaa matkoja Euroopan Alpeille sekä Pohjois-Amerikan laskettelukeskuksiin. Matkojen toteutuksesta vastaa Suomen laskettelumaajoukkueen yhteistyökumppani Ski-Holidays, tarkemmat tiedot löydät www.skiholidays.fi-sivuilla.

Kisamatkat

Maailmancupin kausi avataan Levillä 13.-15.11.2015. Maailman parhaat laskijat, johtotähtinään Suomen maajoukkue!

Alppihiihdon maailmancupin legendaarisimmat syöksylaskun osakilpailut pidetään Kitzbühel Hahnenkammissa 19.-21.1.2017

Freestylen maailmancupkausi avataan Rukan Battery Runilla 11.-13.12.2015